Πολιτική Mybee

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Για να διασφαλίσουμε ότι όλοι απολαμβάνουν τα χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου της MYBEE περιγράφουμε δια του παρόντος μια σειρά από κανόνες που διέπουν το δικτυακό τόπο της MYBEE.

  1. Ο πρώτος σημαντικός κανόνας αφορά τη «netiquette», η οποία επιτρέπει την ελευθερία κίνησης και λόγου αλλά χωρίς τη βλάβη ή την παρενόχληση οιουδήποτε στο Διαδίκτυο.
  2. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα στο δικτυακό τόπο της MYBEE ανήκουν στην MYBEE ή έχουν παραχωρηθεί για χρήση στην MYBEE.
  3. Είμαστε περήφανοι για το όνομά μας, τα κείμενα που έχουμε γράψει, καθώς και για τις υπηρεσίες, τα προϊόντα, τα εμπορικά σήματα και τα λογότυπα τα οποία θα βρείτε στις ιστοσελίδες της MYBEE. Αναγνωρίζετε ότι αυτά ανήκουν εξολοκλήρου ή έχουν παραχωρηθεί με άδεια στην MYBEE και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εσάς χωρίς προηγούμενη ρητή έγγραφη συγκατάθεσή μας. Για να δείτε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κείμενά μας, το όνομα ή το εμπορικό μας σήμα με την έγγραφη συγκατάθεσή μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η MYBEE διαβεβαιώνει ότι δεν προτίθεται να γνωστοποιήσει ή να πουλήσει τη λίστα των emails των πελατών της ή άλλα στοιχεία τους σε τρίτα πρόσωπα. Προσπαθούμε να προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας καθώς και τις πληροφορίες τους που έχουν εγκατασταθεί στο δίκτυο.

Μοναδικές Εξαιρέσεις:

  1. Εξαίρεση περιπτώσεων νομικών δικαιωμάτων

Η MYBEE θα γνωστοποιήσει τα περιεχόμενα των emails και της ηλεκτρονικής επικοινωνίας των πελατών της, εάν θεωρηθεί αναγκαίο στις περιπτώσεις: απάντησης σε κλήσεις νομικών διαδικασιών, δικαστικών εντολών, προστασίας νομικών δικαιωμάτων της MYBEE και των πελατών της.

  1. Εξαίρεση περιπτώσεων παράνομων δραστηριοτήτων

Η MYBEE δεν θα παρακολουθήσει ή φανερώσει τα προσωπικά emails των πελατών της ή άλλα στοιχεία τους, εκτός εάν θεωρηθεί αναγκαίο σε περίπτωση δικαστικών εντολών ή παραβίαση της νομοθεσίας. Εάν απαιτηθεί, θα συνεργαστούμε ΑΜΕΣΑ με τις αρχές για την αποκάλυψη παράνομων δραστηριοτήτων.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MYBEE. ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι κανόνες που αναφέρονται στην ανωτέρω πολιτική, δεν επιτρέπεται να παραβιαστούν και από άλλους παρόχους υπηρεσιών Internet, υπηρεσίες των οποίων φιλοξενούνται από την MYBEE ή συνδέονται με το δίκτυο υπηρεσιών της MYBEE.

Εάν έχετε αμφιβολίες ότι πιθανόν οι πράξεις σας να οδηγούν σε παραβίαση της πολιτικής εμπιστευτικότητας του MYBEE, παρακαλούμε επικοινωνήστε με email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. προκειμένου να επιλύσουμε τυχόν απορίες.

Συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με την ανωτέρω πολιτική εμπιστευτικότητας της MYBEE ή/και αναφορές για την παραβίαση της πολιτικής εμπιστευτικότητας της MYBEE μπορούν επίσης να αποστέλλονται μέσω email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ

Σκοπός του παρόντος είναι η παράθεση των όρων και προϋποθέσεων που διέπουν τη χρήση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.mybee.gr και εν γένει του διαδικτυακού τόπου (website) της Εταιρείας ΜΥΒΕΕ (στο εξής «οι ιστοσελίδες»).

Η χρήση των ιστοσελίδων προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή από τους χρήστες των ιστοσελίδων της ΜΥΒΕΕ, των αναφερόμενων όρων, οι οποίοι γίνεται επίσης αποδεκτό ότι ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου της.

ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Η Εταιρεία ΜΥΒΕΕ καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου των ιστοσελίδων της να διέπονται από ακρίβεια, ορθότητα, σαφήνεια, πληρότητα, χρονική εγγύτητα, επάρκεια και διαθεσιμότητα, ωστόσο δεν εγγυάται και δεν ευθύνεται για την επίτευξη της ύπαρξης των στοιχείων αυτών. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν υφίσταται ευθύνη της ΜΥΒΕΕ για οποιουδήποτε είδους ζημία τυχόν προκληθεί στο χρήστη των ιστοσελίδων με αφορμή τη χρήση αυτών. Στον χρήστη εναπόκειται αποκλειστικά η ευθύνη για τη χρήση, αξιολόγηση, εκτίμηση και αξιοποίηση των εκάστοτε παρεχομένων πληροφοριών. Η ενδεχόμενη λήψη οποιωνδήποτε επιχειρηματικών ή άλλων αποφάσεων με αφορμή τις πληροφορίες αυτές γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη και η ΜΥΒΕΕ δεν υποχρεούται να καλύψει ή να επανορθώσει ζημίες ή διαφορές από τη χρήση των παρεχομένων μέσω της ιστοσελίδας πληροφοριών.

ΔΙΟΔΕΥΣΗ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ

Μέσω των ιστοσελίδων δύναται να παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες να διοδεύονται μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners) σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων, το περιεχόμενο των οποίων διαμορφώνεται με αποκλειστική ευθύνη αυτών. Η Εταιρεία ΜΥΒΕΕ δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους και δεν εγκρίνει ούτε ευθύνεται για το περιεχόμενο, την ορθότητα, νομιμότητα, πληρότητα, επικαιρότητα και ακρίβεια των πληροφοριών, ούτε για την ποιότητα και τις ιδιότητες των προϊόντων ή υπηρεσιών, που διατίθενται από τα πρόσωπα αυτά μέσω των ανωτέρω διαδικτυακών τόπων. Η ΜΥΒΕΕ παρέχει τη δυνατότητα διόδευσης μέσω των άνω ειδικών συνδέσμων με άλλους διαδικτυακούς τόπους αποκλειστικά και μόνο ως ευκολία στους χρήστες των ιστοσελίδων της, και η συμπερίληψη οποιουδήποτε ειδικού συνδέσμου δεν υπονοεί επικύρωση από την ΜΥΒΕΕ των διαδικτυακών τόπων των τρίτων. Η χρήση τέτοιων συνδέσεων γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη. Η ΜΥΒΕΕ δεν ευθύνεται επίσης, για σφάλματα ή κακή λειτουργία των διαδικτυακών τόπων των τρίτων, καθώς και για οποιαδήποτε ζημία των χρηστών από την πρόσβαση και χρήση των παρεχομένων μέσω αυτών πληροφοριών, υπηρεσιών και προϊόντων. Η ΜΥΒΕΕ έχει την απόλυτη διακριτική ευχέρεια να διακόπτει τους ειδικούς συνδέσμους ή/και να τους αλλάζει με οποιουσδήποτε άλλους διαδικτυακούς τόπους οποιαδήποτε στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ – ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων (πληροφοριακό υλικό κάθε μορφής, δεδομένα, λογισμικό, γραφικά, λογότυπα κλπ.) αποτελεί ιδιοκτησία της ΜΥΒΕΕ ή του εκάστοτε δικαιούχου αυτού, η οποία προστατεύεται από τις διατάξεις της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, ολόκληρου ή εν μέρει, του περιεχομένου των ιστοσελίδων με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της ΜΥΒΕΕ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Πεποίθηση της ΜΥΒΕΕ αποτελεί ότι το διαδίκτυο δεν αποτελεί ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και μολονότι η ΜΥΒΕΕ χρησιμοποιεί λογισμικό κατά των ιών Η/Υ, δεν εγγυάται ότι οι λειτουργίες των ιστοσελίδων θα είναι απαλλαγμένες από κάθε είδους σφάλματα και ιούς, ούτε ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του χρήστη ή τρίτων, οφειλόμενη είτε σε χρήση/αντιγραφή/φόρτωση (download) είτε σε αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς ή άλλες μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε αρχεία και πληροφορίες που διατίθενται μέσω των ιστοσελίδων. Ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την προστασία του συστήματός του από ιούς.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

Οι χρήστες των ιστοσελίδων της Εταιρείας ΜΥΒΕΕ οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες και να απέχουν από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά κατά τη χρήση αυτής και σε σχέση με αυτήν, καθώς και από την υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού και άλλων παράνομων πρακτικών. Ο χρήστης των ιστοσελίδων ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον διαδικτυακό τόπο της ΜΥΒΕΕ, αναγόμενη στην κακή ή αθέμιτη χρήση των ιστοσελίδων και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτής. Σε περίπτωση κατά την οποία η ΜΥΒΕΕ εμπλακεί σε οποιονδήποτε δικαστικό αγώνα ή κληθεί να καταβάλει οποιουδήποτε είδους αποζημίωση που οφείλεται στην παράβαση των υποχρεώσεων του χρήστη που προβλέπονται στους παρόντες όρους, ο χρήστης θα οφείλει να αποζημιώσει την ΜΥΒΕΕ εκ του λόγου αυτού.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΌΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Η ΜΥΒΕΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών, τους παρόντες όρους χρήσης και το περιεχόμενο των ιστοσελίδων με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω αυτής, ενώ οι χρήστες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν να κάνουν χρήση των ιστοσελίδων θα τεκμαίρεται ότι έχουν αποδεχθεί τις τροποποιήσεις.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Με την παρούσα συμφωνείται ρητά ότι σε περίπτωση που ασκηθεί κατά του δικτυακού τόπου της ΜΥΒΕΕ οποιαδήποτε αγωγή, αξίωση, διοικητική ή δικαστική, απορρέουσα από οποιασδήποτε μορφής παράβαση του χρήστη, ο χρήστης αναλαμβάνει την υποχρέωση αφενός να παρέμβει στη σχετική δικαστική διαδικασία και αφετέρου να αποζημιώσει τον δικτυακό τόπο στην περίπτωση που υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης ή άλλης δαπάνης.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΌΡΟΙ

O χρήστης αναγνωρίζει και συμφωνεί ανεπιφύλακτα ότι η πρόσβαση και χρήση των ιστοσελίδων της ΜΥΒΕΕ διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς διατάξεις, ερμηνεύεται δε με βάση τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος. Εάν κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Καμία τροποποίηση των όρων της συγκεκριμένης σύμβασης δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. Η μη ενάσκηση ή η μη επιβολή εκ μέρους της ΜΥΒΕΕ οποιουδήποτε δικαιώματός της ή όρου από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης σε καμία περίπτωση δεν συνιστούν παραίτησή της από το συγκεκριμένο δικαίωμα ή όρο. Για την επίλυση τυχόν αναφυόμενων διαφορών με αφορμή τους ως άνω αναφερόμενους όρους χρήσης, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.